Konservējumi

Bumbieru un riekstu ievārījums

Sastāvdaļas: 1 kg nomizoti bumbieri 500 g cukurs 3 paciņas vaniļas cukura 2 ēd.k.rums 50 g sasmalcināti rieksti(pēc garšas) Pagatavošana: Bumbierus sagriež gabaliņos un...

Ungāru lečo

Daudzu saimnieču mīļākais konservējums ziemai ir lečo. Tradicionāli mēs to gatavojam no tomātiem, paprikas un burkāniem , taču ir dažādas receptes. Sastāvdaļas: 1 kg...

Marinēti tomāti ar baziliku

Sastāvdaļas: 1,5 kg tomāti 8 melnie pipari 1 tējk. sinepes 2 ēdamk. sāls 4 ķiploku daiviņas baziliks 8 smaržīgie pipari 50 ml etiķis 150...

Plūmju marmelāde

Sastāvdaļas: 1 kg plūmju 500 g ievārījuma cukurs 2 kanēļa standziņas Pagatavošana: Augļus noblanšē, nomizo, izņem kauliņus un sadala mazākos gabalos. Pievieno ievārījuma cukuru...

Cidoniju ievārījums

Sastāvdaļas: cidonijas 2,5 kg cukurs 2 kg citronskābe 3 g Ūdens 2 l Pagatavošana: Nomizo cidonijas, sagriež četrās daļās, izņem sēklas. Liek verdošā ūdenī,...

Bumbieru ievārījums ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas: bumbieri 3 kg cukurs 300 g iebiezinātais piens ar cukuru 397 g (1 bundža) ūdens 200 ml Pagatavošana: Nomazgā, nomizo, izgriež serdes un...

Ceptu plūmju ievārījums

Visgaršīgākais plūmju ievārījums, kādu līdz šim esmu ēdusi. Šādi gatavoju jau otro reizi. Paņēmiens ir nedaudz neparasts – plūmes netiek vārītas, bet gan ceptas...

Iebiezinātais piens ar bumbieriem

Pēc šīs receptes pagatavosiet neticami garšīgu iebiezināto pienu ar bumbieriem. Noteikti izmēģiniet! Esmu pārliecināta, ka jums noteikti garšos! SASTĀVDAĻAS: bumbieri – 500 g cukurs...

5 pārbaudītas lečo receptes ziemai

Rudens ir īstais laiks, lai šmorētu sagataves ziemai, jo tirgū ir atrodami praktiski visi dārzeņi: kabači, dažādu krāsu paprika, sīpoli, burkāni, tomāti… Tieši rudenī...

Gatavosim "Tomātu kobru": asdoņdesmito gadu mājsaimnieču populārākā konservēšanas recepte!

Piedāvājam vienu no populārākjām astoņdesmito gadu konservēšanas recpetēm. Šī mērce bija tikpat populāra kā lečo, kabaču ikri un džemi. Šī aromātiskā mērce ir brīnišķīgi...

Lapa 1 no 10

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt