Konservējumi

Ērkšķogu ievārījums

Manas mammas labākā draudzene Olga ir tieša kņaza Nariškina pēctece. Tieši viņa bija tā, kas padalījās ar šo tik tiešām karalisko ievārījuma recepti, ko...

Pupiņas tomātu mērcē

SASTĀVDAĻAS: 1 kg pupiņas; 1 kg sīpolu; 1 asais pipars; 1 ķiploka galviņa; 4 kg tomātu; 350 g eļļa; 350 g cukura; 60 g...

Tomāti… noslēpumainajā marinādē!

Atlasam vienāda izmēra tomātus, kādi jums labāk patīk. Nomazgājam, liekam sterilizētās burkās. Parasti marinē litra vai pusotra litra burkās, bet tas noderēs citām receptēm....

Ķiploku ziedu kātu sagatave ziemai

Sagatavei noderēs tie ķiploku ziedkāti, kuriem ir spirāles forma un kuri vēl nav paspējuši uzziedēt. Jāizvēlas jauni, ar intensīvu zaļo krāsu. Taisni ķiploku ziedkāti...

Gurķi sinepju marinādē

SASTĀVDAĻAS: 4 kg – gurķi 1 glāze – cukurs 2 ēd.k. – sinepju pulveris 1 galviņa – ķiploks 1 glāze – 9% etiķis 1...

Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!

Sagatavojiet tā pavairāk! Kraukšķēs visa māja! PAGATAVOŠANA: Gurķus aplejam ar ūdeni un atstājam uz 3 stundām. Sagatavojam burkas. Mazgājam un sterilizējam cepeškrāsnī – cepamajā...

Ābolu biezenis ar iebiezināto pienu

Šogad ir ļoti liela ābolu raža un lielais jautājums bija, kur viņus visus likt, tad nu piedāvājam jums lielisku biezeni, kas garšos gan lieliem,...

Sulīgs „mango” no ķirbja ziemai. Iekonservēju jau 15 burciņas! Debešķīgs baudījums

Ēdieni no ķirbjiem ir ļoti populāri visā pasaulē. No šī dārzeņa vāra zupu, gatavo sacepumus, biezeņus, salātus, bet Austrijā var baudīt pat stipru ķirbju...

Ābolu ievārījums “Dzintara šķēlītes” – ikviena deserta galda rotājums.

Noteikti saglabājiet šo recepti, nenožēlosiet! Ābolu ievārījums “Dzintara šķēlītes” kļūs par svētku galda rotu vai lielisku cienastu negaidītiem viesiem. Klāt pasniedziet aromātiskas tējas vai...

5 pārbaudītas lečo receptes ziemai

Rudens ir īstais laiks, lai šmorētu sagataves ziemai, jo tirgū ir atrodami praktiski visi dārzeņi: kabači, dažādu krāsu paprika, sīpoli, burkāni, tomāti… Tieši rudenī...

Lapa 1 no 6

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt