Marinādei:
Cukini sagriež ripiņās.
Sagriežam tomātus.
Sagriežam burkānus.
Sagriežam ķiploku mazās ripiņās.
Tīrās un sausās burkās ieliekam piparus un ķiploku.
Saliekam pamīšus cukini, tomātus un burkānus.
Gatavojam marinādi, katlā ielej 700 ml. ūdens. Pievieno 1 ēd.k. karoti sāli, 1,5 ēd.k. karotes cukura un 70 ml. etiķi 9%..
Liek uz uguns un uzvāra. No vārīšanās brīža vāra 1 minūti.
Karsto marinādi lej burkās, pārklāj ar vākiem un atstāj uz 15 minūtēm.
Ielieciet katlā dvieli un ielieciet iekšā burkas. Tad pievieno siltu ūdeni līdz burku malām, tā lai tajas neielītu ūdens. Sterilizējiet burkās 10 minūtes no vārīšanās brīža. Pēc tam izņemam burkas un cieši aiztaisam vākus.