Sastāvdaļas: 1/4 daļa neliela ķirbja, 1 burkāns, 1sīpols, 1 selerijas kāts, asais pipars bez sēklām, 4 ķiploka daiviņas, sauja kaltētu saldo piparu, iepakojums kausētā...
Auksta dārzeņu zupa ir lielisks ēdiens karstā vasaras dienā. Tā veldzē, dod sāta sajūtu, un, jā, ir arī pietiekami ekonomiska. Nav stundām jāstāv pie...
Pelmeņi ir daudzu tautu nacionālais ēdiens. Tie sastopami gan slāvu, gan ķīniešu virtuvē. Pamatā atšķiras to pildījumi. Pelmeņos var būt gan zivs, gan jūras...
Pasakainā Horvātija priecē savus viesus ne tikai ar pludmalēm, fantastiskiem dabas skatiem un izklaidēm, bet arī ar tradicionālo virtuvi. Vissātīgākā un iecienītākā zupa Horvātijā...
Rīsu zupa ar žāvētām aprikozēm ir koša un labi garšo gan aukstā, gan siltā veidā. Šo zupu var ātri pagatavot, un to labprāt ēd...
SASTĀVDAĻAS: ķirši bez kauliņiem (sezonā svaigi, ziemā – konservēti vai saldēti) – 1 kg sausais sarkanvīns – 750 g saldais krējums (10%) – 250g...
Bezgala garda un veselīga zupa. Vislabāk zupu taisīt sezonā, kad ir tomāti, bet lieliski sanāk arī ar tomātiem savā sulā. Sastāvdaļas: Tomāti savā sulā...
Kad vēl ceram uz kādu karstu vasaras dieniņu, noteikti noderēs šīs neparastās diētiskās aukstās zupas recepte ar ķiplokiem un zaļumiem. SASTĀVDAĻAS: bezpiedevu jogurts –...
Pretēji klasiski sarkanajai gaspačo zupai, kuru gatavo no tomātiem, šo zupu gatavo no zaļajiem dārzeņiem, tāpēc tā iegūst neparasti zaļu krāsu. SASTĀVDAĻAS: svaigi gurķi...
Aukstā zupa lieliski atsvaidzina un dod sāta sajūtu. Šajā receptē tiek izmantots dabiskais jogurts, bet varat to izmēģināt arī ar paniņām, rjaženku, kefīru vai...