Uzkodas

Žuljēns apaļajās maizītēs

Žuljēns apaļajās maizītēs ir lieliska uzkoda! Maiga maizīte, siera garoziņa, vistas gaļa un sēnes – tas viss ir ļoti garšīgi! SASTĀVDAĻAS: apaļās maizītes (varat...

Ķirbja sukādes. Lieliska rudens delikatese

Par rudens un ziemas sezonas hītu tiek uzskatīts ķirbis. Ķirbi var pagatavot dažādos veidos, bet šoreiz piedāvāsim ķirbja sukādes. SASTĀVDAĻAS: 2 kilogrami ķirbis 0,5...

Baklažāni majonēzē. Tādu uzkodu vēl nebūsiet baudījuši! Ziemā noderēs!

Interneta ārēs atradu interesantu konservēšanas recepti – baklažānus majonēzē ziemas krājumiem. Nolēmu izmēģināt. Izdevās tiešām ļoti garšīgi un sātīgi. Gribu padalīties arī ar jums...

Viegli pagatavojamās kartupeļu daiviņas ar sieru un zaļumiem

Sastāvdaļas 4-6 porcijām: 3-4 lieli kartupeļi; 4 ēdamkarotes olīveļļas; 2 tējkarotes sāls; 2 tējkarotes ķiploku pulvera vai sasmalcināta svaigā ķiploka; 2 tējkarotes itāļu garšvielu,...

Gardums 15 minūšu laikā. Neticams ēdiens, kura recepti gribēs zināt visi!

ēdiens ir ideāls ar to, ka tajā var izmantot produktus, kuri ledusskapī glabājušies jau kādu laiku un neviens pat to nepamanīs! Šie mini mafini...

Kārtainās maizītes ar kefīru. No galda tās pazudīs pirmās!

SASTĀVDAĻAS: Sviests – 250 g 1 glāze kefīra – 250 ml 1 paciņa cepamā pulvera – 10 g 3 glāzes miltu – 480 g...

Bezgala sulīgā un garšīgā vistas fileja kraukšķīgā garoziņā

Jau no izskata vien šis ēdiens liks tecēt siekalām… No minimāla produktu daudzuma jums iznāks liels daudzums garšīgās vistiņas un apmierinājums sajūta garantēta! Un...

Lavašs ar dārzeņiem

Ja vēl neesat izmēģinājis, noteikti atklājiet sev pildīto lavašu daudzveidīgo pasauli! Vai arī pievienojiet savam recepšu klāstam šo pildījumu ar baklažānu, tomātu mērci, brinzu...

Vītināta liellopa gaļa mājas gaumē

Garšīga gaļa, kas neprasa lielus izdevumus un kulināras prasmes – tas ir katras saimnieces sapnis. Mums jau kļuvis tik pierasti katru dienu cept un...

Mājās gatavots kausētais siers

SASTĀVDAĻAS: 400 g biezpiena 50 g sviesta 1 ola 1 tējkarote sodas sāls pēc garšas garšvielas pēc garšas PAGATAVOŠANA: Biezpienu izberž caur sietu. Pievieno...

Lapa 1 no 5

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt