Adžika no kabačiem. Gatavo, cik gribi, nekad nepietiks
Konservējumi

Adžika no kabačiem. Gatavo, cik gribi, nekad nepietiks

Sastāvdaļas:

  • 3 kg kabaču,
  • 500 g burkānu,
  • 500 g svaigas paprikas,
  • 2-3 ķiploka daiviņas,
  • 1,5 kilogrami tomātu,
  • 2.5 ēd.k.sāls,
  • 100 grami cukurs,
  • malti čili pipari,
  • 200 g saulespuķu eļļas (rafinēta),
  • 100 ml etiķa (9%)

Pagatavošana:

Visus dārzeņus nomazgā, izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu (izņemot ķiplokus), pievieno sāli, cukuru, piparus, eļļu, vāra 35-40 min. Pievieno sasmalcinātus (sasmalcinātus) ķiplokus un pavāra vēl 5 minūtes Pievieno etiķi, vāra vēl pāris minūtes un liek burkās. Aizvāko burkas un liek virsū segu, kamēr burkas atdziest.

Nav ieteicams blenderēt, jo tad sanāk putas, nevis gabaliņi.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt