Noderigi

Ķirbja krēms

Sastāvdaļas: sautēta ķirbja masa 500 ml saldais krējums 250 g cukurs 1 glāze paciņa želatīns citrons 1 gab. konjaks 25 ml Pagatavošana: Ķirbi iztvaicē,...

Kabaču smēriņš

Pat pieredzes bagāts kulinārijas speciālists, skatoties uz pēdējo kabaču ražu šajā sezonā, negribot uzdos sev jautājumu: “Ko gan vēl es šogad neesmu pagatavojis?” Kabaču...

Kā pagatavot sulīgas karbonādes no jebkuras gaļas. Ļoti noderīgi

Sastāvdaļas: 400g gaļa 4 olas 100g kviešu milti garšvielas pēc izvēles eļļa cepšanai Pagatavošana: Ņemiet jebkuru gaļu – vistu, cūku, liellopu, tītaru. Sagrieziet to...

Ābolu skaidiņas, kas noderēs cepot kūkas, ruletes

Mēs mīlam ābolus,tādēļ šai sagatavei vienmēr jābūt pagrabā. Turklāt to var ēst gan ar saldējumu, gan jebkuru citu gardumu, gan našķēties tāpat! Sastāvdaļas āboli...

Produkti, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā

Visam savs laiks. Tas attiecas arī uz produktiem, kuri apēsti nelaikā , var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Banāni Banānu smūtijs brokastīs nebūs laba izvēle....

Sēnes ar sezama sēkliņām

Vienkārši pagatavojami salāti no sēnēm, zaļajiem lociņiem, sojas mērces un sezama sēkliņām. Tajos varat izmantot jebkuras sēnes, pēc jūsu izvēles. Sezonas laikā tās var...

Visbiežāk pieļautās kļūdas pastas pagatavošanā

Lai cik arī vienkārša neliktos pastas pagatavošana, vairums no mums pieļauj kļūdas, kuras profesionāli pavāri uzskata par viegli novēršamām. Visbiežāk tās saistītas ar nepareizas...

Kā rukolas lietošana pārtikā var kaitēt veselībai

Viena no Senās Romas impērijas valdnieka Gaja Jūlija Cēzara prasībām attiecībā uz ēdienu bija – pasniegt to kopā ar “sinepju zāli”. Imperators to uzskatīja...

Kā dilles saglabāt svaigas bez saldēšanas: metode, ko izmantoju vienmēr!

Dilles ir plaši izmantots augs, kas palīdz dziedināt daudzas veselības problēmas: bezmiegu, meteorismu, hipertensiju, gastrītu, cistītu un dažādas nieru saslimšanas.Tās mazina pat galvassāpes un...

Kā pagatavot prosas biezputru

Jau izsenis mūsu prātos auzu pārslu putra ir nostiprinājusies kā pamata putra, kuru ir vienkārši un ātri pagatavot. Putras ir ļoti bagātas ar ogļhidrātiem,...

Lapa 1 no 10

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt