Noderigi

Lieldienās bērni būs sajūsmā, lielisks veids kā nokrāsot olas Lieldienām

Sastāvdaļas: Baltas olas - 10 gab. Hibiskus vai karkade tēja 80 gr Sāls - 1 ēd.k. l. ūdens - 800 ml (400 ml katrā...

Vecmāmiņas padomi: Kā visu ziemu saglabāt ābolus un citus darzeņus, itkā tie tikko būtu novākti? Noderīgi un noteikti šo nezināsi

Rudenī produktus “tieši no vagas” nepaēdīsi, bet veikalos nopērkamie ne vienmēr ir tie veselīgākie. Pie mums, diemžēl, augļi un dārzeņi neaug visu cauru gadu,...

Kļuvusi zināma unikāla šokolādes īpašība sirds veselībai

Rakstu sērijas ‘’Eat This Not That’’ eksperti apgalvo, ka tumšā šokolāde spēj labvēlīgi ietekmēt sirds veselību. Vairāku gadu garumā zinātnieki novēroja brīvprātīgos dažādās vecuma...

Kam patiesībā domāts pop-its

Lai kopā ar bērniem gatavotu visgardākās šokolādes konfektes! Ko brīvdienās kopā ar bērniem varētu sadarīt? Mums ir piedāvājums! Pa dienu var aiziet uz slidotavu...

9 rupjas kļūdas, vārot makaronus: saderam, ka jūs to nezinājāt

Pārbaudiet, vai jūs ievērojat makaronu gatavošanas noteikumus. Un, ja ziniet, kurš tos neievēro, sūtiet pie mums. Cilvēki ir iemācījušies saukt makaronus par ‘’pastu’’ un...

Mērce ar dillēm ziemai

Šai diļļu mērcei ir patīkama zaļa nokrāsa, lielisks ķiploku aromāts un asa garša. To vislabāk uzglabāt ledusskapī. Noteikt pagatavojiet, lai ziemā varēt atcerēties patīkamo...

10 lieliski šefpavāra ieteikumi kulinārijā

Dažiem no mums ēdienu gatavošana sagādā patiesu baudu, taču citiem tā ir tikai nepieciešama ikdienas rutīna. Taču kļūt par šefpavāru pašam savā virtuvē nav...

Mazsālīti gurķi gruzīnu gaumē

Burkās likšanas sezona ir atklāta! Cik burciņu ar tomātiem un kabaču lečo jau esat paspējuši sagatavot ziemai? Un mēdz taču gadīties arī tā, ka...

Noderīgas idejas, kur pielietot pārtikas sodu! Būsi sajūsmā

Izlasiet! Tagad jūs noteikti izmantosiet šo metodi! Vai jums ir gadījies tā – gatavojat gaļu, taču tā iznāk sausa un cieta? Jums nevajag uzreiz...

Mājās gatavots balzametiķis

Sastāvdaļas: Ķirši 2 gl. Ābolu etiķis 500 ml Kanēlis 0,5 tējk. Citrons 1 gab. Cukurs 1 ēd.kar. Pagatavošana: Ķiršus ieberiet katlā ar biezām sienām,...

Lapa 1 no 12

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt