Noderigi

Mājās pagatavots pieneņu medus.

Pienene ir ļoti vērtīgs ārstniecības augs. Tautas medicīnā pieneņu preparātus lieto aknu slimību ārstēšanai, gremošanas veicināšanai. Pieneņu medus palīdz dažādu kaulu slimību ārstēšаnā, tas...

Sīpoli “Vīra sapnis – sievas murgs” – vīram patiks, sieva dabūs gatavot atkal un atkal.

Tiem, kam garšo marinēti sīpoli, kā arī tiem, kas reizēm no šašlika marinādes mēdz ķeksēt ārā marinētos sīpolu gabaliņus, šī recepte būs tieši laikā....

Lielisks veids kā ķiplokus izaudzēt uz palodzes

Ķiploks atšķiras no citiem dārzeņiem ar bagātu sausnes saturu (vairāk par 30-35%), kuras galvenās sastāvdaļas ir ogļhidrāti (20-27%) un olbaltumvielas (6-7%). C vitamīna ķiploka...

Vienreizēji padomi. Kā ievilināt vairāk dārzeņu ikdienas ēdienos.

Omlete panes visu. Ķiplociņi un sīpoli, zaļumu kaudzes, sakapāti brokoļi, sautēti spināti, paprika un tomāti, galu galā arī kartupeļi, kabacīši un tā tālāk –...

Četri vienkārši triki, lai iegūtu maksimālu sīpolu ražu. Pieraksti!

Iegūt bagātu sīpolu ražu nav nemaz tik sarežģīti, ja zina dažus noslēpumus. Iegaumējiet tos, un raža neliks vilties! Pirms stādīšanas Pirms stādāt sīpolus, iemērciet...

Gatavojot kāpostu tīteņus, kāpostu parasti novāra, bet tagad ir vienkāršāks veids!

Ļoti daudziem cilvēkiem iedomājoties par kāpostu tīteņiem mutē sarosās siekalas, taču aimniecēm reizēm nepatīk tos gatavot, jo ir liela ķēpa. Lai pagatavotu kāpostu tīteņusvajag...

Ziemas ķiploku stādīšanas noteikumi

Tikko novākta raža, bet jau laiks stādīt jaunu? Tā notiek, ja runa ir par ziemas ķiplokiem. Šķiet, kas gan tur grūts – iespraud zemē...

Četras lieliskas receptes pildītām olām. Lieliski noderēs Lieldienās

Ideāla uzkoda Lieldienu galdam – atklājiet četrus dažādus un garšīgus olu pildījumus perfektai maltītei un jūsu viesiem! SASTĀVDAĻAS PIRMAJAM PILDĪJUMAM: 4 olas Divas ēdamkarotes...

Mājās pagatavota karamele

SASTĀVDAĻAS: ½ litrs piens 3 glāzes cukurs 1 glāze piena pulveris 100 gr. sviests PAGATAVOŠANA: Iesākumā sajauciet visas satāvdaļas, izņemot sviestu. Masu lieciet katliņā...

Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs

Cik daudz olu pagatavošanas veidus mēs zinām! Lai gan pamatā mēs izmantojam divus vai trīs. Un kāds neaizstājams produkts ola ir konditorejā! Šajā video...

Lapa 1 no 7

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt