Sastāvdaļas: Baltas olas - 10 gab. Hibiskus vai karkade tēja 80 gr Sāls - 1 ēd.k. l. ūdens - 800 ml (400 ml katrā...
Rudenī produktus “tieši no vagas” nepaēdīsi, bet veikalos nopērkamie ne vienmēr ir tie veselīgākie. Pie mums, diemžēl, augļi un dārzeņi neaug visu cauru gadu,...
Rakstu sērijas ‘’Eat This Not That’’ eksperti apgalvo, ka tumšā šokolāde spēj labvēlīgi ietekmēt sirds veselību. Vairāku gadu garumā zinātnieki novēroja brīvprātīgos dažādās vecuma...
Lai kopā ar bērniem gatavotu visgardākās šokolādes konfektes! Ko brīvdienās kopā ar bērniem varētu sadarīt? Mums ir piedāvājums! Pa dienu var aiziet uz slidotavu...
Pārbaudiet, vai jūs ievērojat makaronu gatavošanas noteikumus. Un, ja ziniet, kurš tos neievēro, sūtiet pie mums. Cilvēki ir iemācījušies saukt makaronus par ‘’pastu’’ un...
Šai diļļu mērcei ir patīkama zaļa nokrāsa, lielisks ķiploku aromāts un asa garša. To vislabāk uzglabāt ledusskapī. Noteikt pagatavojiet, lai ziemā varēt atcerēties patīkamo...
Dažiem no mums ēdienu gatavošana sagādā patiesu baudu, taču citiem tā ir tikai nepieciešama ikdienas rutīna. Taču kļūt par šefpavāru pašam savā virtuvē nav...
Burkās likšanas sezona ir atklāta! Cik burciņu ar tomātiem un kabaču lečo jau esat paspējuši sagatavot ziemai? Un mēdz taču gadīties arī tā, ka...
Izlasiet! Tagad jūs noteikti izmantosiet šo metodi! Vai jums ir gadījies tā – gatavojat gaļu, taču tā iznāk sausa un cieta? Jums nevajag uzreiz...
Sastāvdaļas: Ķirši 2 gl. Ābolu etiķis 500 ml Kanēlis 0,5 tējk. Citrons 1 gab. Cukurs 1 ēd.kar. Pagatavošana: Ķiršus ieberiet katlā ar biezām sienām,...