Salāti

Salāti ar rukolu, parmas šķiņķi un ceptu ķirbi

SASTĀVDAĻAS: šķēle ķirbja (ne pārāk salda) parmas šķiņķis – divas šķēlītes dažas saujas rukolas parmezāna siers zilā pelējuma siers olīveļļa balzametiķis Itāļu garšvielu maisījums...

Zaļie salāti notievēšanai

SASTĀVDAĻAS: svaigs kāposts – neliela galviņa vai puse no lielākas Batāvijas salātu lapas Lollo Rossa sarkanie lapu salāti salds ābols – 1 gab. apelsīns...

Ledus salāti ar vistas fileju

SASTĀVDAĻAS: ledus (Aisberg) salāti – 1 galviņa vistas fileja – 2 gab. rozīnes – 50 g grieķu jogurts – 150 g olīveļļa – 3...

Salāti ar gailenēm

Sastāvdaļas: svaigas gailenes - 500 g lapu salāti - 1 buntīte plūmes - 6 gab. vītināti tomāti eļļā (pēc izvēles) - 6 gab. pelējuma...

Salāti ''Eglīte''

Šie salāti patiks tiem, kam garšo gaļa kopā ar augļiem. Sastāvdaļas: Vistas fileja - 1gb olas - 3-4gb āboli - 1gb kivi - 4-5gb...

Kārtainie salāti “Zirneklītis” ar vistas gaļu

Sastāvdaļas: Šampinjoni 400 g Vistas krūtiņa 300 g Korejiešu burkāni 300 g Cietais siers 200 g Olas 5 gb. Zaļie zirnīši Olīvas Majonēze Pagatavošana:...

Salāti ar turku zirņiem

Šie salāti būs lieliski, kad ārā ir karsts un gatavot īpaši negribās, kā arī patiks veselīga uztura cienītājiem. Pākšaugi dod sāta sajūtu un apgādā...

Biešu salāti ar olām

Sastāvdaļas: Bietes 300g Olas 2 gb Ciets siers 80g Majonēze 3 ēdamkarotes Sinepes 1 tējkarote Grieķu rieksti 80g Marinēts gurķis 1 gb Sāls pēc...

Marinēti dārzeņi itāļu gaumē

Dārzeņi, kas marinēti augu eļļā ar aromātisku garšaugu piedevu ieņem galveno pozīciju uzkodu sarakstā, ko iecienījuši itāļi dienvidu reģionos. Tie viņiem ir tikpat populāri...

Salāti ar lasi un sieru

Sastāvdaļas: Lasis 500 g Rīsi 4 ēd.kar. Siers “Filadelfija” 100 g Majonēze 4 ēd.kar. Ūdens 0,5 gl. Sarkanie ikri pēc garšas Olas 4 gab....

Lapa 1 no 9

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt