1. Smalki sagrieziet kāpostus un ievietojiet tos dziļā bļodā.
2. Pievieno uz rupjās rīves sarīvētas bietes, visu kārtīgi samaisa un samīca ar rokām.
3. Divas burkas pa 1 litru kārtīgi nomazgā, pārlej ar verdošu ūdeni un pilda ar sagatavotiem kāpostiem līdz pašai augšai, cieši sablīvējot.
4. Katlā ielej vienu litru ūdens, pievieno sāli, cukuru, smaržīgos piparus, diļļu sēklas, 9% etiķi un augu eļļu.
5. Visu kārtīgi samaisa , uzliek pannu uz plīts un uzvāra marinādi.
6. Katrā kāpostu burciņā pievieno riņķīšos sagrieztu karstu papriku un smalki sakapātus pētersīļus.
7. Pēc tam karsto marinādi lej burkās, aizver vākus un liek ledusskapī uz 12 stundām.