Adžika ziemas krājumiem no tomātiem, burkāniem un paprikas
Konservējumi

Adžika ziemas krājumiem no tomātiem, burkāniem un paprikas

Sastāvdaļas:

  • 6 litriem adžikas
  • 5 kg tomātu
  • 1 kg burkānu
  • 1 kg sarkanās paprikas
  • 1 glāze augu eļļas
  • 0,5 glāzes 9% etiķa
  • 0,5 glāzes sāls
  • 1,5 glāze cukura
  • 300 g sasmalcinātu ķiploku
  • 3 aso piparu

Pagatavošana

Tomātus, burkānus un piparus samaļ gaļas mašīnā. Samaltos dārzeņus liek katliņā, ļauj uzvārīties un sautē aptuveni 1 stundu.

Pievieno augu eļļu un etiķi.

Vāra vēl 30 minūtes, tad pievieno sāli, cukuru, samaltus asos piparus un ķiplokus, gatavo vēl 15-20 minūtes.

Gatavo adžiku karstu liek sterilizētās burkās, aizvāko. Burkas ietin segā, līdz pilnībā atdzisušas.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt