1. Smalki sagrieziet kāpostus un liciet visu uz pannas.
2. Pievienojiet rīvētus burkānus, saldos piparus strēmelēs, tomātus šķēlēs un sīpolus pusgredzenos.
3. Pievieno cukuru, sāli, pārlej ar augu eļļu un 9% etiķi.
4. Visu kārtīgi samaisa, pa šo laiku pannā parādīsies daudz sulas., sanāk aptuveni 15min.-20 min. pasautēt dārzeņus.
5. Salātus pārliek tīrās burkās un uzlej pa virsu izspiesto sulu.
6. Tad burkas liekam steralizēt. Katla apakšā uzklāj marli vai dvieli, saliek burkas, uzliek vākus, piepilda ar ūdeni līdz burkas malām un sterilizē no vārīšanās brīža 20-40 minūtes. Pēc tam, kad burka izņemta, tai uzskrūvē vāku un apgriež uz otru pusi un ietin burkas dvielī, ļauj tām atdzist.