Deserti

Vienkāršā Panna Cotta recepte

SASTĀVDAĻAS: Priekš panna cottas: augu eļļa vai augu eļļas aerosols (veidnēm) 1/2 glāze auksta piena 3 tējkarotes želatīna pulvera 3 glāzes saldā krējuma 1/3...

Ābolu deserts bez cepšanas

Šis lieliskais deserts izskatās kā īsts pīrāgs, lai gan nepateiksi, ka tas pagatavots neizmantojot cepeškrāsni. Un tajā nav ne grama miltu un cukura! Tikai...

Granātābols šokolādē

Sastāvdaļas: Granātābola sēklas 1 glāze Melnā šokolāde 200 g Saulespuķe eļļa 1 ēdamkarote Pagatavošana: 1. Samaisiet sasmalcinātu šokolādi ar saulespuķu eļļu, izkausējiet mikroviļņu krāsnī...

Tvaicēts apelsīnu suflē

Šis neparasti maigais ēdiens ar izsmalcinātu citrusaugļu aromātu kļūs par svētku galda cienīgu rotājumu. Sastāvdaļas: Apelsīni 5gab. Kviešu milti 40g Sviests 40g Cukurs 50g...

Aveņu muss kā torte

Ja gribat izmēģināt kaut ko patiesi maigu, pagatavojiet pīrāgu ar krēmu. Pasaules slavu šis deserts ir ieguvis pateicoties savai gaisīgajai tekstūrai. Trekns saldais krējums...

Aveņu debesmannā

Sastāvdaļas: 300 gr.avenes 3 l ūdens Mannā aptuveni 16.ēd karotes Cukurs(pēc garšas) Piens (pasniegšanai) Pagatavošana: Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un...

Bērnību dienas gardums- pončiki

Sastāvdaļas: 0,5 kg. biezpiena 4 olas 10 ēd.karotes miltu 4 ēd.karotes katrupeļu miltu 7 ēd.katotes cukuru 0,5 tējk.sāls 0,5 tējk .soda pūdercukurs(dekorēšanai) Cepšanai: eļļa...

Smiltsērkšķu ķīselis ar plombīra saldējumu

Šim desertam lieliski piestāvēs mīkstās Beļģu vafeles vai cepumiņi. Bet ja papildu kalorijas jums nav vajadzīgas, tad varat iztikt bez mīklas izstrādājumiem. Šis neparastais...

Bezgala gards ābolu-biezpiena sacepums

Sastāvdaļas: 2 āboli 2 ēd.k. sviesta 1 ēd.k. cukura 250 g biezpiena Mīklai: 2 olas 3 ēd.k. cukura šķipsna sāls 0,5 glāzes skābā krējuma...

Tulumba jeb neparasti garšīgs turku deserts

Tā nu ir sanācis, ka mūsu ģimenē visi ir lieli saldummīļi. Ja mājās nav smilšu cepumiņu, ābolu pīrāga vai vismaz tāfelīte šokolādes – diena...

Lapa 1 no 7

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt