Deserti

GARDĀKĀ KŪKA bez Cepšanas! Garšīgi, vienkārši un ātri!

Neiespējami pretoties - bezcepšanas kūkas recepte. Ļoti vienkārša, ātra un ļoti garšīga kūka bez cepšanas. Recepte: Cepumi - 100 gr. Sviests - 50 gr....

Mazkaloriju deserts. Paņemiet auzu pārslas, kakao un banānus un pagatavojiet šo brīnišķīgo desertu: bez miltiem, bez cukura un bez sviesta.

Sastāvdaļas: Ātri pagatavojamās auzu pārslas - 1 glāze (250 ml) Piens - 1 glāze (250 ml) Banāni - 2 gab. Olas - 2 gab....

Saldējuma torte ar ananāsiem

SASTĀVDAĻAS: krējuma saldējums – 500 g konservēti ananasi – 1 bundža šokolādes cepumi – 250 g šokolādes pasta – 80 g dekorēšanai: piena šokolāde...

Vienkāršā Panna Cotta recepte

SASTĀVDAĻAS: Priekš panna cottas: augu eļļa vai augu eļļas aerosols (veidnēm) 1/2 glāze auksta piena 3 tējkarotes želatīna pulvera 3 glāzes saldā krējuma 1/3...

Ābolu deserts bez cepšanas

Šis lieliskais deserts izskatās kā īsts pīrāgs, lai gan nepateiksi, ka tas pagatavots neizmantojot cepeškrāsni. Un tajā nav ne grama miltu un cukura! Tikai...

Granātābols šokolādē

Sastāvdaļas: Granātābola sēklas 1 glāze Melnā šokolāde 200 g Saulespuķe eļļa 1 ēdamkarote Pagatavošana: 1. Samaisiet sasmalcinātu šokolādi ar saulespuķu eļļu, izkausējiet mikroviļņu krāsnī...

Tvaicēts apelsīnu suflē

Šis neparasti maigais ēdiens ar izsmalcinātu citrusaugļu aromātu kļūs par svētku galda cienīgu rotājumu. Sastāvdaļas: Apelsīni 5gab. Kviešu milti 40g Sviests 40g Cukurs 50g...

Aveņu muss kā torte

Ja gribat izmēģināt kaut ko patiesi maigu, pagatavojiet pīrāgu ar krēmu. Pasaules slavu šis deserts ir ieguvis pateicoties savai gaisīgajai tekstūrai. Trekns saldais krējums...

Aveņu debesmannā

Sastāvdaļas: 300 gr.avenes 3 l ūdens Mannā aptuveni 16.ēd karotes Cukurs(pēc garšas) Piens (pasniegšanai) Pagatavošana: Liekam vārīties avenes. Kad ogas atdevušas savu krāsu un...

Bērnību dienas gardums- pončiki

Sastāvdaļas: 0,5 kg. biezpiena 4 olas 10 ēd.karotes miltu 4 ēd.karotes katrupeļu miltu 7 ēd.katotes cukuru 0,5 tējk.sāls 0,5 tējk .soda pūdercukurs(dekorēšanai) Cepšanai: eļļa...

Lapa 1 no 7

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt