Konditoreja un maize

Rauga mīklas pīrāgs ar skābenēm

Šis ēdiens ir īsta lauku virtuves klasika. SASTĀVDAĻAS: skābenes – 500 g milti – 500 g sviests – 120g cukurs – 75 g sausais...

Gaisīgais rabarberu un zemeņu rausis

SASTĀVDAĻAS: 5 olas 240 grami cukurs 250 grami izkausēts sviests 240 grami milti 70 grami kartupeļu milti 2 tējkarotes cepamais pulveris 300 grami zemenes...

Kafijas bulciņas jeb smalkmaizītes ar vārīto krēmu

SASTĀVDAĻAS: Mīklai: 500 grami milti 100 ml cukura 25 grami svaigā rauga 300 ml piena istabas temperatūrā 75 grami mīksta sviesta 1 ola (sakulta)...

Biskvīta un maskarpones krēma kūka

SASTĀVDAĻAS: kūkas formai 18cm, 6 cm augstas malas): 3 olas 125grami pūdercukura 60 grami miltu 65 grami kartupeļu milti 1 tējkarote cepamā pulvera 250...

Biezpiena kēksiņi

SASTĀVDAĻAS: 200 gr biezpiena, 180 gr cukura, 1 tējkar. cepamais pulveris, rīvēta citrona miziņa (no 1 citrona norīvēta dzeltenā mizas daļa, neaizskarot balto) 200...

Liekam burkās kraukšķīgus gurķīšus! Vasarīgi salāti ziemai.

Ja esat iecienījuši pusdienu galdā pasniegt vārītus kartupeļus ar kraukšķīgiem gurķīšiem, tad piedāvājam jums garšīgu salātu recepti, kas gatavojama tagad, bet noderēs aukstajās ziemas...

Šokolādes – medus torte ar krējuma krēmu “Spartaks”

Piedāvājam jums ļoti garšīgas medus tortes recepti. Tā burtiski kūst mutē. Šo torti gribēsiet gatavot atkal un atkal un jūsu tuvinieki būs kā bez...

Saldās bulciņas

SASTĀVDAĻAS: milti – 500 g piens – 200 ml ūdens – 200 ml augu eļļa – 150 ml sviests – 20 g olas dzeltenums...

Viegli pagatavojams biezpiena sacepums ar baltās šokolādes garšu

Kaut arī šo ēdienu sauc par sacepumu, tas vairāk atgādina gaisīgu suflē. Tā īpatnība ir gaisīga krēmveida tekstūra un gaiša baltās šokolādes garša. Pat,...

Rabarberu plātsmaize

Sācies rabarberu laiks! Rabarberi ir vieni no pirmajiem dārza labumiem. Piedāvāsim jums gardo rabarberu plātsmaizes recepti. SASTĀVDAĻAS: Kefīrs 1 glāz. Milti 2 glāz. Cukurs...

Lapa 1 no 12

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt