Lielā katlā liek ķiršus, kanēļa standziņas, pieber cukuru, pielej vīnu un ūdeni. Visu uzvāra, samazina uguni un karsē 20 – 30 minūtes. Katlu noņem no uguns, pievieno vaniļas ekstraktu.
Atsevišķā bļodā rūpīgi sajauc dažas karotes saldā krējuma ar skābo krējumu. Tad pakāpeniski, visu laiku maisot, pievienot pārējo saldo krējumu. Krējuma masu pievienot padzisušajai zupai.
Zupu pavisam atdzesēt un pasniegt dziļos šķīvjos. Pirms pasniegšanas dekorēt ar šķipsniņu vaniļas cukura un papildus krējums karoti.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.