Bezgala garda un veselīga zupa. Vislabāk zupu taisīt sezonā, kad ir tomāti, bet lieliski sanāk arī ar tomātiem savā sulā.
Sastāvdaļas:
Tomāti savā sulā 2 l
Burkāni 1 kg
Gabaliņš ingvera
Ķiploka daiviņas 3 gab.
Sāls, pipari
Pesto mērce
Buljons 1,5 l
Sviests cepšanai
Sāls, pipari
Pagatavošana:
Katlā izkausē sviestu, ieber sasmalcinātu ingveru un ķiploku, viegli apcep. Pieber sagrieztus burkānus un nedaudz pasautē. Pielej buljonu vai ūdeni un vāra, kamēr burkāni mīksti. Tad pieliek konservētos tomātus ar sulu un uzvāra. Pieber sāli un sablenderē.
Salej šķīvjos un zupa gatava. To var izdekorēt ar zaļumiem.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.