Pamatne:
Virskārta:
1. Izklāj kūkas formu ar cepampapīru.
2. Sasmalcina cepumus, tad tos sajauc ar pārejām pamatnes sastāvdaļām, samīca viendabīgā masā un mitrām rokām klāj veidnē un parkaisa ar riekstiem.
3. Blederkruzē liek biezpienu, olas, krēmsieru, krējumu, saldinātāju, cieti - sablenderē viendabīgā masā un lej uz pamatnes.
4. Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs, apkaisa ar kanēli un saldinātāju, samaisa un kārto uz kūkas. Pamīšus uzkaisa valriekstus.
5. Liek 160 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī uz 60min (pēc pirmajām 20-25 min augšpusi piesedz ar cepampapīru, lai tā neapdeg par daudz).
6. Kad kūka gatava, ļauj tai atdzist (ieteicams uz pāris h vai nakti) un pasniedz.
Lai labi garšo! Recepte: M.Ziemele