Sadalīt biskvītu gabaliņos, nolikt malā.
Želatīnu apliet ar 1/2 glāzi auksta ūdens un atstāt uz pusstundu. Pēc tam uzsildīt ūdens peldē, lai želatīns būtu pilnībā izšķīdis.
Augļus un ogas sagriezt gabaliņos.
Šajā laikā saputot saldo krējumu un cukuru un, maisot, pakāpeniski pievienot tiem želatīna maisījumu. Dziļas bļodas dibenu izklāt ar pārtikas plēvi (vai cepamo papīru). Izkārtojums: augļu/ogu kārta, tad biskvīta gabaliņi, atkal ogu/augļu kārta un tā tālāk.
Pēc tam pārliet ar iepriekš sagatavoto krējuma-želatīna maisījumu. Augļu kūku uz 3-4 stundām ielikt ledusskapī. Uzmanīgi apgriezt uz liela šķīvja un pasniegt.
LAI LABI GARŠO!