Ābolu siera kūka
Konditoreja un maize

Ābolu siera kūka

Sastāvdaļas pamatnei:

  • 1 ēdamk. pūdercukurs
  • 100 g sviests
  • 200 g milti
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamk. auksts ūdens

Sastāvdaļas pildījumam:

  • 360g krēmsiera (Rasa)
  • 1 ola
  • 80 g cukurs
  • 1 tējk. vaniļas pasta
  • 4 āboli

Sastāvdaļas virsmai:

  • 1 sauja mandeļu skaidiņu
  • Cukura - kanēļa maisījums
  • Pūdercukurs

Pagatavošana:

Pamatnei (nepieciešama 20 cm forma) .

Krēmsieram pievieno olu, cukuru un vaniļas pastu. Saputo.

Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos.

Uz pamatnes liek siera masu, izlīdzina. Pārber ar āboliem, pārkaisa ar cukura-kanēļa maisījumu. Pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.

Cep iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes, tad samazina līdz 180 grādiem un cep vēl aptuveni 50-60 minūtes.

Atdzesētu pārkaisa ar pūdercukuru.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt