Pildījums:
Bļodā samaisa rīsu miltus, smalko musli, auzu pārslas, cukuru, sāli, citrona miziņu un cepamo pūlveri. Pēc tam pievieno sviestu un vaniļas ekstraktu un maisa līdz masa ir drupačaina, bet turas kopā.
1/2 glāze no masas atstāj malā drupačām, pārējo iespaida formiņā (receptē maizes formiņa 20cmx10cm), kurā ieklāts cepamais papīrs.
Katliņā uzkarsē upenes, saspaida un iemaisa iekšā 1/2 ĒK kukurūzas cieti. Ja gribas saldāku, tad iemaisa 1-2 ĒK cukuru. Atstāj, lai mazliet atdziest.
Bļodā samaisa jogurtu ar cukuru un 2 ĒK cieti. Pārlej pāri garozai.
Jogurtam virsu uzmanīgi izkārto upeņu masu un pāri visam pārber drupačas.
Liek cepties iepriekš uzsildītā krāsnī 180C/40-45min.
Kūkai atļauj kārtīgi atdzist. Pirms dalīšanas ieteiktu kādu stundu atstāt ledusskapī.