Siera kūka
Konditoreja un maize

Siera kūka

SASTĀVDALAS PAMATNEI:

  • 100g „Selgas” cepumu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 70g sviesta

PAGATAVOŠANA:

  • Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.

SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:

  • 800g krēmsiera
  • 400g cukura
  • 120g saldā krējuma
  • 500g skābā krējuma
  • 4gb olas
  • 45g miltu
  • Vaniļas cukurs
  • Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
  • Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
  • Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
  • Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
  • Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.

Lai labi garšo!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt