Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Siera kūka
15.04.2019 11:34
SASTĀVDALAS PAMATNEI:
100g „Selgas” cepumu
1 ēdamkarote cukura
70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
800g krēmsiera
400g cukura
120g saldā krējuma
500g skābā krējuma
4gb olas
45g miltu
Vaniļas cukurs
Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.
Lai labi garšo!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Rīsu deserts franču gaumē ar ceptiem rabarberiem
01.06.2019 10:09
Zupas
Ķirbju biezzupa ar kausēto sieru! Rudens hīts, kas garšo arī bērniem!
07.09.2022 20:58
Konditoreja un maize
Brīnumaini garda torte “Džanduija” ar šokolādes pārlējumu
03.06.2019 13:12
Brokastis
Mājās darināts cietais siers ir daudz labāks par veikalā pirkto! Te būs unikāla recepte!
17.03.2019 11:03
Konditoreja un maize
Maiga medus kūka ar vārīto krēmu. Neprātīgi garšīga!
12.04.2019 18:14
Konservējumi
Plūmju marmelāde
02.10.2019 18:00
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu