Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Siera kūka
15.04.2019 11:34
SASTĀVDALAS PAMATNEI:
100g „Selgas” cepumu
1 ēdamkarote cukura
70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
800g krēmsiera
400g cukura
120g saldā krējuma
500g skābā krējuma
4gb olas
45g miltu
Vaniļas cukurs
Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.
Lai labi garšo!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Jūs būsiet pārsteigti, kad izlasīsiet pie kā noved dateļu lietošana uzturā
20.10.2016 15:31
Konditoreja un maize
Uz pannas cepti pīrādziņi no āboliem un biezpiena mīklas
19.11.2018 16:32
Konservējumi
Kraukšķīgie gurķīši – ļoti neparasta recepte, kas noteikti jāizmēģina!
31.01.2019 18:15
Konditoreja un maize
Torte “FERRERO ROCHER”
20.01.2019 13:13
Pamatēdieni
Gardākā vistas krūtiņas recepte, kādu esmu ēdusi. Viegli, ātri un ļoti sulīgi.
07.12.2022 21:54
Pamatēdieni
20 viltīgi triki kotlešu cepšanai no Latvijas saimniecēm. Noderēs virtuvē!
11.11.2017 14:56
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu