Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Siera kūka
15.04.2019 11:34
SASTĀVDALAS PAMATNEI:
100g „Selgas” cepumu
1 ēdamkarote cukura
70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
800g krēmsiera
400g cukura
120g saldā krējuma
500g skābā krējuma
4gb olas
45g miltu
Vaniļas cukurs
Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.
Lai labi garšo!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs, kas burtiski kūst mutē! Unikāla recepte
Zupas
Borščs ar bietēm un kāpostiem
Konditoreja un maize
No vienas kefīra pakas vesela kaudze ar garšīgiem pīrādziņiem
Konditoreja un maize
Torte “Rafaello”
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Pamatēdieni
Brīnumgarda vista ar rīsiem kataloniešu gaumē
Pamatēdieni
Makaronu sacepums ar sieru
17.05.2020 18:11
Pamatēdieni
Sezonas hīts! Baklažāni ar dārzeņiem, cepti krējuma mērcē
17.07.2019 18:20
Konservējumi
Vasarīgi salāti ziemai
14.08.2019 13:14
Pamatēdieni
Sātīga uzkoda, kas no galda vienmēr pazūd pirmā
31.12.2019 10:50
Konditoreja un maize
“Oreo” torte – ļoti garšīgs deserts bez cepšanas.
08.04.2019 13:15
Konservējumi
Sēņu salāti ziemai
16.08.2019 13:44
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu