Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Siera kūka
15.04.2019 11:34
SASTĀVDALAS PAMATNEI:
100g „Selgas” cepumu
1 ēdamkarote cukura
70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
800g krēmsiera
400g cukura
120g saldā krējuma
500g skābā krējuma
4gb olas
45g miltu
Vaniļas cukurs
Šķipsna sāls
PAGATAVOŠANA:
Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.
Lai labi garšo!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Gatavosim "Tomātu kobru": asdoņdesmito gadu mājsaimnieču populārākā konservēšanas recepte!
Noderigi
Ēdiet divas olas dienā un redzēsiet izmaiņas savā organismā…
Noderigi
Kā rukolas lietošana pārtikā var kaitēt veselībai
Konditoreja un maize
Šokolādes – banānu torte bez cepšanas 15 minūtēs
Uzkodas
Siera uzkoda
Pamatēdieni
Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi produkti, kas ir katrā mājā!
Konservējumi
Ērkšķogu ievārījums
11.05.2019 10:12
Pamatēdieni
Viltotā lazanja
07.12.2019 22:13
Salāti
Pavasara salāti itāļu gaumē
18.03.2019 09:29
Uzkodas
Septiņas mājās gatavotas mērces, kuras atstās ēnā majonēzi un kečupu. Brīnišķīga garša!
12.12.2017 07:00
Konditoreja un maize
Deserts, kurš nav jācep. Ielēji un gatavs!
17.01.2019 13:19
Zupas
Sātīgā vistu sirsniņu zupa
06.06.2019 12:48
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu