Ar asu nazi sagriez vistas fileju gareniski – jo plānāk, jo labāk. Uzber sāli un piparus.
Burkānus, sīpolu un kartupeļus nomazgā, nomizo un sagriez: sīpolu – smalkos kubiņos, bet burkānus un kartupeļus – smalkās ripiņās. Sīpolu un burkānus apcep nelielā augu eļļas daudzumā, bet kartupeļus apbrūnini uz sausas pannas.
Zaļumus smalki sagriez. Olu saputo.
Cepšanas formu iesmērē ar eļļu un liec pirmo filejas kārtu, pārsmērē ar olu.
Pa virsu liec kārtu ar apceptajiem dārzeņiem un zaļumus. Uz filejas malām pildījumu neliec, lai gatavošanas procesā kārtas nesaliptu un saglabātu sulīgumu. Turpini likt kārtas, saglabājot iepriekšējo secību. Neaizmirsti apsmērēt fileju ar olu.
Augšējā kārta – gaļa. Apsmērē augšējo kārtu ar olu un uzber sezama sēkliņas.
Cep gaļu cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 30 – 40 minūtes, tad uzliec 220 grādus un cep vēl 10 minūtes.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.