Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)
Brokastis

Pēdējā laikā bieži pērku parastās auzu pārslas: parādu, ko no tām gatavoju (vienkārša recepte gardām brokastīm un uzkodām bez vārīšanas)

No tādas auzu putras neviens vēl nav atteicies! Manam vīram negaršo auzu pārslas, bet viņam ļoti garšo šis auzu pārslu ēdiens, viņš saka, ka grib ēst katru dienu.

Šodien vēlos padalīties ar neparastu ēdienu no parastajām auzu pārslām: man tā pagatavošana prasa ne vairāk kā 10 minūtes. Lielisks brokastu variants: garšīgs, ātri pagatavojams un galvenais veselīgs. Pat bērniem patīk ēst šīs auzu pārslas. Un, pateicoties dažādajiem pildījumiem, šāds ēdiens vienmēr būs daudzveidīgs un neapniks.

Sastāvdaļas:

Pagatavošana:

Var izmantot jebkuras auzu pārslas, bet es dodu priekšroku pilngraudu auzu pārslām, kuru pagatavošana prasa ilgāku laiku un ir veselīgāka.

Pievienoju pienu (var ņemt auzu pārslas.)

Pievienoju arī olu, zaļumus, sāli.

Ja jums ir ātri pagatavotas auzu pārslas, varat tās vienkārši samaisīt ar dakšiņu. Man ir parslas, kuru pagatavošana prasa 25 minūtes, tāpēc visu sasmalcinu blenderī.

Var gatavot pannā bez eļļas (ja panna laba) vai pievienot nedaudz sviestu. Jums nav nepieciešams daudz eļļas.

Ieleju auzu pārslu mīklu pannā, izlīdzinu. Vāra zem slēgta vāka 2-3 minūtes un apgriež ar lāpstiņu. Tas ir viegli.

Tad uz vienas auzu pārslu pankūkas puses smērēju tomātu, zaļumus un sieru.

Var pievienot nedaudz gaļas, šķiņķa vai pat pagatavot saldu pildījumu: biezpienu ar žāvētiem augļiem, banānu vai paņemt gatavu biezpiena masu.

Es gatavoju pāris minūtes zem slēgta vāka.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt