Zemeņu - kokosu cepumi
Konditoreja un maize

Zemeņu - kokosu cepumi

Sastāvdaļas:

  • Zemenes - 200-250 g
  • Cepumi (piem., Šaha) - 200 g
  • Pūdercukurs - 80 g
  • Sviests - 50 g
  • Biezpiens - 150 g
  • Kokosriekstu skaidiņas - 2-3 ēd.kar.

Pagatavošana:

1.Liekam cepumus maisiņā un smalki sadrupinam. Pāris cepumus atstājam apbēršanai.

2.Ar blenderi sakuļam cepumus, biezpienu, samīcītu sviestu, pūdercukuru. Visu saimaisam līdz viendabīgai konsistencei.

3.Saveļam bumbiņas valrieksta lielumā. Katru bumbiņu saspiežam plācenītī. Tajā ietinam zemeņu ogu un atkal saveļam bumbiņā.

4.Atlikušos cepumus sadrupinam un sajaucam ar kokosriekstu skaidiņām. Šajā maisījumā apviļājam katru bumbiņu.

Cepumi gatavi!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt