Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs – garšos kā kūka!
28.12.2018 22:07
SASTĀVDAĻAS:
200 g miltu
125 g sviesta vai margarīna
3 olas
125 g pūdercukura
1 šķipsniņa sāls
1 paciņa vaniļas cukura
3 tējkarotes cepamā pulvera
3 ēdamkarotes saldā krējuma
600 g ābolu
50 ml citronu sulas
PĀRLIEŠANAI:
200 g skābā krējuma
75 g cukura
2 olas
1 ēdamkarote pūdercukura
PAGATAVOŠANA:
Bļodā rūpīgi sajaucam sviestu,
sāli
, cukuru un vaniļas cukuru.
Pa vienai pieliekam olas.
Miltus, kopā ar cepamo pulveri, pievienojam pa daļām.
Pielejam saldo krējumu.
Liekam mīklu formā, kas izsmērēta ar sviestu.
Ābolus nomizojam, sagriežam četrās daļās, izņemam serdi, apslakām ar citronu sulu.
Liekam ābolus uz mīklas, nedaudz iespiežot.
Cepam cepeškrāsnī, un cepam 175 grādos, apmēram 12 minūtes.
Pārliešanai:
Sajaucam krējumu, olas un cukuru.
Pīrāgu izņemam no krāsns un pārlejam ar sagatavoto maisījumu.
Cepam vēl 50 minūtes.
Gatavo pīrāgu atdzesējam un pārkaisām ar pūdercukuru.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Gardo makarūnu recepte
22.10.2018 21:45
Konditoreja un maize
Brīnumaini garda torte “Džanduija” ar šokolādes pārlējumu
03.06.2019 13:12
Deserti
Mājās gatavota NUTELLA
29.08.2019 13:10
Uzkodas
Vistu spārniņi KFC gaumē. Divu veidu panējumi
27.11.2021 21:35
Pamatēdieni
Sacepums cepeškrāsnī
02.07.2020 09:26
Brokastis
Šokolādes pankūkas ar biezpienu
09.05.2019 19:43
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu