Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ābolu pīrāgs – garšos kā kūka!
28.12.2018 22:07
SASTĀVDAĻAS:
200 g miltu
125 g sviesta vai margarīna
3 olas
125 g pūdercukura
1 šķipsniņa sāls
1 paciņa vaniļas cukura
3 tējkarotes cepamā pulvera
3 ēdamkarotes saldā krējuma
600 g ābolu
50 ml citronu sulas
PĀRLIEŠANAI:
200 g skābā krējuma
75 g cukura
2 olas
1 ēdamkarote pūdercukura
PAGATAVOŠANA:
Bļodā rūpīgi sajaucam sviestu,
sāli
, cukuru un vaniļas cukuru.
Pa vienai pieliekam olas.
Miltus, kopā ar cepamo pulveri, pievienojam pa daļām.
Pielejam saldo krējumu.
Liekam mīklu formā, kas izsmērēta ar sviestu.
Ābolus nomizojam, sagriežam četrās daļās, izņemam serdi, apslakām ar citronu sulu.
Liekam ābolus uz mīklas, nedaudz iespiežot.
Cepam cepeškrāsnī, un cepam 175 grādos, apmēram 12 minūtes.
Pārliešanai:
Sajaucam krējumu, olas un cukuru.
Pīrāgu izņemam no krāsns un pārlejam ar sagatavoto maisījumu.
Cepam vēl 50 minūtes.
Gatavo pīrāgu atdzesējam un pārkaisām ar pūdercukuru.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Noderigi
Kefīra diēta, kas patiešām strādā. Mīnuss 4-6 kg garantēti!
27.03.2019 19:42
Noderigi
5 bezgala gardas salātu mērces. 10 minūtes un gatavs!
01.07.2019 19:36
Konditoreja un maize
RECEPTE: Supergadi mājās pagatavoti ekleri
15.11.2017 18:11
Salāti
Vistas gaļas un mandarīnu salāti. Lielisks ēdiens Ziemassvētku galdam
08.12.2019 15:03
Noderigi
Galvenie konservēšanas noslēpumi.
11.02.2019 22:00
Konservējumi
Pupiņas tomātu mērcē
05.04.2019 21:23
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu