Deserts no granātāboliem un baltās tējas. Garšīgs un veselīgs
Deserti

Deserts no granātāboliem un baltās tējas. Garšīgs un veselīgs

Piedāvājam jums ļoti vienkāršu un ātri pagatavojamu desertu no granātāboliem un baltās tējas. Neparasti skaisti un garšīgi. Īpaši glīti tas izskatīsies uz galda gaidāmo valsts svētku sakarā. Granātābols nostiprina nervu sistēmu un ir ļoti noderīgs asins sastāvam. Greipfrūts ir diētisks produkts, kas satur tikai 32 kkal uz 100 g. Varat to droši ēst, nebaidoties par figūru.

    SASTĀVDAĻAS:

    • Baltā tēja
    • Agaragars
    • Granātābols
    • Rozā greipfrūts
    • Baltais greipfrūts

    PAGATAVOŠANA:

    • Nelielā katliņā ar karstu ūdeni ieliekat divas paciņas baltās tējas. Kad tā ievilkusies, atdzesējiet.
    • Augļus attīriet no mizas un visām “plēvītēm”. Liekat tos trauciņā. Atdzesētajā tējā izšķīdiniet agaragaru, kā norādīts uz iepakojuma.
    • Ļaujiet tējai ar agaragaru atdzist un uzlejiet augļiem. Pagaidiet, lai deserts sastingst. Jūsu veselīgais svētku deserts ir gatavs!
    • Ja vēlaties, lai deserts būtu saldāks, pievienojiet tējai medu vai stēviju. Greipfrūtu vietā varat ņemt ābolus vai mandarīnus.
    • Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

      Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt