Vienkārši pagatavojams Jāņu siers, kas izdodas vienmēr
Uzkodas

Vienkārši pagatavojams Jāņu siers, kas izdodas vienmēr

Jāņu siers, kas izdodas vienmēr.

Siers sanāk mīkstākas konsistences.

SASTĀVDAĻAS:
  • 2l piens
  • 2ēd.k.sāls
  • 400ml sākbs krējums
  • 6 olas, vēlams lauku olas
  • ķimenes
PAGATAVOŠANA:
  • Pienu ar sāli un ķimenēm uzvāra līdz 90 grādiem.
  • Krējumu sakuļ ar olām un ķimenēm.
  • Ar mazu strūkliņu ielej karstā pienā, maisot vāra aptuveni 3-4 min.
  • Kad sūkalas atdalījušās nolej tās marlē, notecina un nospiež sieru.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt