Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Deserti
Šokolādes desa
24.12.2018 15:51
SASTĀVDAĻAS:
250 g cepumu
250 g margarīna
100 g piena
3 – 4 ēdamkarotes kakao
0,5 glāzes cukura
PAGATAVOŠANA:
Cepumus sasmalcināt. Es to daru ar rokām, citas saimnieces to dara ar gaļas āmuriņa palīdzību, citas izmanto blenderi.
Katliņā likt margarīnu un izkausēt uz vidējas uguns.
Izkausētajā margarīnā likt cukuru, kakao pulveri un pieliet pienu. Visas sastāvdaļas samaisīt, līdz tās pilnībā izkusušas.
Sagatavotajā masā likt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns un ļaut atdzist.
Gatavo produktu likt folijā un satīt desas formā.
Foliju likt pārtikas maisā un likt saldētavā uz 2 – 3 stundām.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Veclaicīga kūka Vermontas gaumē
04.12.2019 21:33
Konditoreja un maize
Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
14.11.2017 22:44
Salāti
Salāti ar sieru un riekstiem
12.03.2019 12:27
Brokastis
Slinkie turku bureki ar malto gaļu un sieru
26.04.2019 12:41
Konditoreja un maize
Gardā svētku rudzu rulete
21.11.2019 14:05
Konditoreja un maize
Piparkūku – krējuma kūka ar avenēm
03.12.2017 17:50
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu