Kūkas bez cepšanas ietaupa gan naudu, gan laiku. Tie nekādā ziņā neatšķiras no tradicionālajiem gardumiem, kas cepti cepeškrāsnī!
Pagatavojiet krēmu. Sajauciet 125 ml piena un 125 ml krējuma ar cieti, cukuru, vaniļu un dzeltenumu. Tieši tādu pašu daudzumu piena un krējuma ielejiet katliņā un karsējiet līdz vārīšanās temperatūrai. Tad karsto krējuma un piena maisījumu plānā plūsmā ielej iepriekš sagatavotajā maisījumā, nepārtraukti maisot. Kad tas izdarīts, iegūto masu lieciet uz uguns un karsē, kamēr maisījums sāk sabiezēt. Tad noņemiet to no uguns un atdzesējiet.
Paņemiet formu un salieciet uz tās apakšējo cepumu kārtu.
Augšā - vārītā krēma kārta.
Pa kārtām izklājiet cepumus un krēmu. Pēc izvēles jūs varat ievietot augļus starp kārtām, piemēram, banānus.
Glazūru var pagatavot tādu kā veikala kūkās, bet jūs varat pagatavot arī pats. Lai to izdarītu, samaisiet 6 ēd. k. piena, pūdercukura, kakao, sviesta un šķipsniņa sāls. Samaisiet to visu ar mikseri vai olu putotāju.
Uzlejiet glazūru uz kūkas un ielieciet to ledusskapī uz pāris stundām.
Sanāks nemākulīgs kārums!