Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ābolu (persiku) gardums
27.01.2019 19:13
SASTĀVDAĻAS:
100.gr kausēts sviests
100 gr. skābs krējums
50 gr cukurs
šķipsniņa sāls
1 tējk.irdinātājs
250 gr milti /izsijāti
PAGATAVOŠANA:
Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi.
Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci.
Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa.
Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs.
Cep 200 grādos 30-40 min.
AVOTS: Natalija Novikova
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Vista apelsīnu mērcē
30.11.2017 03:20
Pamatēdieni
Burkānu - zirņu sautējums
15.08.2019 18:18
Pamatēdieni
Marinēti baklažāni. Neticami garšīgi!
16.12.2018 22:04
Brokastis
Bezgala skaistas un gardas lašmaizītes
27.09.2019 11:27
Deserti
Gardie riekstiņi ar iebiezināto pienu
09.08.2019 13:14
Deserti
Tulumba jeb neparasti garšīgs turku deserts
08.10.2019 20:16
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu