Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ābolu (persiku) gardums
27.01.2019 19:13
SASTĀVDAĻAS:
100.gr kausēts sviests
100 gr. skābs krējums
50 gr cukurs
šķipsniņa sāls
1 tējk.irdinātājs
250 gr milti /izsijāti
PAGATAVOŠANA:
Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi.
Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci.
Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa.
Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs.
Cep 200 grādos 30-40 min.
AVOTS: Natalija Novikova
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
Noderigi
Atšķirība starp sodu un irdinātāju (cepamo pulveri)
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Konditoreja un maize
Gardie speķa pīrādziņi
Noderigi
Etiķa pielietošana ikdienā. Tu būsi pārsteigts, ko var izdarīt ar etiķa palīdzību
Konservējumi
Sliņķu lečo ziemai
Zupas
Saldā ķiršu zupa ungāru gaumē
28.08.2019 19:51
Konditoreja un maize
Torte varavīksne ,kuru pagatavosiet bez cepšanas
30.12.2019 23:57
Noderigi
Mājās pagatavota karamele
14.04.2019 10:52
Uzkodas
Cepti burkāni
18.06.2020 22:10
Konditoreja un maize
Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
14.11.2017 22:44
Pamatēdieni
Viltotā lazanja
07.12.2019 22:13
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu