Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Ābolu (persiku) gardums
27.01.2019 19:13
SASTĀVDAĻAS:
100.gr kausēts sviests
100 gr. skābs krējums
50 gr cukurs
šķipsniņa sāls
1 tējk.irdinātājs
250 gr milti /izsijāti
PAGATAVOŠANA:
Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi.
Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci.
Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa.
Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs.
Cep 200 grādos 30-40 min.
AVOTS: Natalija Novikova
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Torte “Svetlana” (bez cepeškrāsns)
14.05.2020 21:39
Brokastis
Plānās pankūkas ar dažādiem pildījumiem
23.01.2019 18:11
Salāti
Salāti “KORIDA”
16.06.2019 18:11
Konditoreja un maize
Biezpiena virtuļi
20.02.2019 20:50
Pamatēdieni
Ziemas sapnis par jaunajiem kartupeļiem
09.04.2019 20:50
Konditoreja un maize
"Selga" cepumu torte - viena no manām mīļākajām mājas kūkām!
25.02.2019 19:35
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu