1. Bļodā ieber auzu pārslas. Pienu uzkarsē līdz piens sāk vārīties. Tad pārlej auzu pārslas un samaisa. Atstāj uz 10 min.
2. Blenderī liek banānus, pievieno olas, cepamo pulveri, kakao. Visu rūpīgi sakuļ.
3. Iegūto masu pievieno auzu pārslām. Visu samaisa.
4. Veidnē liek cepampapīru (ja nav cepampapīra, veidni mazliet ietauko). Pistācijas riekstus notīra un sīki sakapā. Pārber visam pa virsu.
5. Šokolādi salauž mazos gabaliņos un pārlej ar 50 g piena. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un pārlej glazūru pāri visam traukam.
6. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 35-40 minūtes.
Labu apetīti.