Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepumu – iebiezinātā piena krēma kūka, kas garšo lieliski
12.03.2019 21:59
SASTĀVADAĻAS:
300 g cepumu (vieslabāk derēs "
Selgas
"
cepumi
)
400 ml iebiezinātā piena
80 g sviests
1/2 citrona
3 olu dzeltenumi
ogas dekorēšanai
PAGATAVOŠANA:
Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu, tad iegūto masu ieklāj kūkas formā un izveido maliņas aptuveni 2 cm uz augšu.
Liek cepties 180°C temperatūrā 15 minūtes.
Pildījumam ar mikseri sakuļ olu dzeltenumus un kondensēto pienu.
Nepārtraucot kulšanu, pievieno 1/2 citrona sulu un kuļ līdz masa kļūst viendabīga.
Vienmērīgi izklāj pildījumu uz izceptās pamatnesun liek cepties vēl 10 minūtes.
Kūku nedaudz atdzesē un dekorē ar svaigām ogām putukrējumu vai jebko citu pēc jūsu gaumes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Uzbeku plovs
17.01.2019 20:03
Uzkodas
Vistu spārniņi KFC gaumē. Divu veidu panējumi
27.11.2021 21:35
Konservējumi
Gurķu un tomātu salāti ziemai
01.08.2019 13:45
Dzērieni
Melleņu - spinātu smūtijs
15.03.2019 08:50
Konditoreja un maize
Pasha ar rūgto šokolādi un riekstiem
29.04.2019 14:00
Konditoreja un maize
Siera kūka ar kondensēto pienu bez cepšanas
14.11.2017 22:44
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu