Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Cepumu – iebiezinātā piena krēma kūka, kas garšo lieliski
12.03.2019 21:59
SASTĀVADAĻAS:
300 g cepumu (vieslabāk derēs "
Selgas
"
cepumi
)
400 ml iebiezinātā piena
80 g sviests
1/2 citrona
3 olu dzeltenumi
ogas dekorēšanai
PAGATAVOŠANA:
Cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu, tad iegūto masu ieklāj kūkas formā un izveido maliņas aptuveni 2 cm uz augšu.
Liek cepties 180°C temperatūrā 15 minūtes.
Pildījumam ar mikseri sakuļ olu dzeltenumus un kondensēto pienu.
Nepārtraucot kulšanu, pievieno 1/2 citrona sulu un kuļ līdz masa kļūst viendabīga.
Vienmērīgi izklāj pildījumu uz izceptās pamatnesun liek cepties vēl 10 minūtes.
Kūku nedaudz atdzesē un dekorē ar svaigām ogām putukrējumu vai jebko citu pēc jūsu gaumes.
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Deserti
Ābolu deserts bez cepšanas
20.06.2020 17:49
Konservējumi
Cidoniju ievārījums
02.10.2019 12:36
Noderigi
10 lieliski šefpavāra ieteikumi kulinārijā
28.03.2021 20:26
Konditoreja un maize
Biezpiena pīrāgs ar plūmēm
25.02.2020 13:50
Pamatēdieni
Kāpostu plācenīši
17.11.2018 17:37
Noderigi
Kas notiek ar jūsu organismu, ja divas nedēļas katru dienu ēdīsiet ķirbi
12.12.2019 11:21
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu