Mājās konservēti gurķu un tomātu salāti ar savu piesātināto garšu un vitamīniem pilno sastāvu noteikti būs daudz garšīgāki un krāsaināki par veikalā pirktajiem vai no siltumnīcā ziemas laikā izaudzētajiem.
Dārzeņus nomazgāt, nosusināt. Gurķus sagriezt ripiņās, tomātus – daiviņās. Sīpolus sagriezt gredzenos vai pusgredzenos. Visu likt bļodā, pieliet augu eļļu un etiķi, pielikt garšvielas. Visas sastāvdaļas rūpīgi samaisīt un atstāt uz desmit minūtēm, lai sāk izdalīties sula.
Burkas, kurās tiks likti salāti, rūpīgi izmazgā un izkarsē. Tajās likt salātus, piespiežot, lai neveidotos gaisa “kabatas”.
Burkas ar salātiem sterilizēt 15 – 20 minūtes. Pēc tam tās aizvalcēt.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.