Piparmētra ir lieliska piedeva limonādēm un labs nomierinošs līdzeklis. Šīs mētras noderīgās īpašības ir zināmas jau no seniem laikiem. Ja dārzā aug piparmētra, tā noteikti tiek sažāvēta, lai ziemā dzertu aromātisku tēju. Bet pat kaltēta piparmētra nav spējīga saglabāt to svaigo aromātu, ko dod svaiga mētra. Daļa aromāta un garšas pazudīs kaltēšanas procesā. Ar burciņu piparmētru cukura uz galda tējas dzeršana pārtaps īpašā ik vakara rituālā – aromāts piepildīs telpu un sarunas kļūs pieklusinātas un rimtas. Aromātiskā piedeva būs piederīga kādā konditorejas izstrādājumā vai krūzītē tējas un kafijas. Pastāstīsim jums kā pagatavot aromātisku piparmētru cukuru jūsu ziemas krājumiem.
LAI LABI GARŠO!