1. Speķi grieziet plānos slāņos, nomazgājiet un nosusiniet ar salvetēm.
2. Sīpolu mizas lieciet katlā, aplejiet ar ūdeni, lieciet uz uguns, uzvāriet un pēc tam atstājiet, lai atdziest.
3. No speķa noņemiet ādiņu, uzberiet sāli un piparus un sasmērējiet ar saspaidītu ķiploku.
4. Burkānu sagrieziet rinķīšos un lieciet virsū speķim.
5. Sarullējiet katru speķa slāni ruletē un apsieniet ar diegu.
6. Lieciet katru ruleti katlā, uzberiet sāli, uzlieciet lauru lapas un aplejiet ar nokāstu sīpolu mizu novārījumu.
7. Lieciet uz uguns un kad šķidrums ir uzvārījies, turpiniet vārīt 1 stundu.
8. Pēc tam izņemiet ārā no katla, atdzesējiet un lieciet ledusskapī.
9. Pirms pasniegšanas noņemiet diegus un sagrieziet gabaliņos. Izdekorējiet ar dārzeņiem. Ruleti var arī taisīt bez burkāna un ādiņu var arī nenoņemot.