Vista ar kraukšīgo čipšu kārtiņu
Uzkodas

Vista ar kraukšīgo čipšu kārtiņu

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja - 500 gr.
  • olas - 2 gab.
  • milti - 3 ēdamkarotes
  • kartupeļu čipsi - 1 iepakojums (100 gr.)
  • malta paprika - 1 ēdamkarote
  • sāls pēc garšas
  • skābs krējums 20% - 180 gr.(mērcei)
  • ķiploki 1 daiviņa(mērcei)
  • dilles pēc garšas (mērcei)
  • sāls pēc garšas (mērcei)

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež mazos iegarenos gabaliņos.

Pievieno filejai papriku un sāli, kārtīgi samaisa.

Drupaču gatavošana, lai to izdarītu, ar putojamo slotiņu viegli sakuļ olas un sasmalcina čipsus.

Katru vistas gabalu vispirms iemērc miltos, tad olā un čipsos.

Tad uz cepešpannas kārtojam gaļu. Cepam 200 grādos aotuveni 20 minūtes.

Kamēr cepas gaļa, tikmēr var pagatavot mērci.

Sasmalcinātus ķiplokus un dilles pievieno krējumam, sāli pievienojam pēc garšas.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt