Vistu spārniņus sadalīt uz pusēm, pašus galiņus nogriezt.
Gaļu likt bļodā, pievienot sāli, koriandru, paprikas pulveri (ja patīk asas garšas, var pielikt 1 tējkaroti asā čili paprikas pulvera), sasmalcinātu ķiploku, pieliet eļļu 20 ml un visu rūpīgi samaisīt.
Atstāt uz 20 minūtēm, lai garšas ievelkas.
Pagatavot panējumu. Sasmalcināt kukurūzas pārslas, bet ne pārāk smalki.
Atsevišķā bļodā ar dakšiņu sakult olas.
Vistu spārniņus, kas marinējušies 20 minūtes, iemērkt olā, tad pārslās. Visu atkārtot, lai garoziņa veidotos pēc iespējas biezāka.
Otru daļu spārniņu panēt rīvmaizē tikai vienā kārtā.
Katlā ar biezu dibenu ieliet augu eļļu un uzkarsēt.
Nelielās porcijās likt eļļā spārniņus un cept, līdz parādās zeltaina garoziņa, apmēram 10 minūtes, periodiski apmaisot.
Gatavos spārniņus likt uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
Pasniegt ar mērci pēc izvēles.
LAI LABI GARŠO!