Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.
Uzkodas

Parādu, ko gatavoju no pitas maizes svētku galdam: nav liela piepūle un pārsteidzu viesus (nu ļoti garšīgs pildījums) Pagatavošana aizņem apmēram 10 minūtes.

Pagatavošana:

1. Ņemam pitas maizes loksni, liekam virsū rīvētu sieru, olas un pa virsu uzklājam plānu majonēzes kārtiņu.

2. Tad vienmērīgi sadaliet smalki sagrieztu kūpinātu vistu.

3. Pildījumu papildinām ar 4-5 ēdamkarotēm konservētas kukurūzas.

4. Visgaršīgākie - konservēti ananāsi! Sagriež nelielos kubiņos, uzklāj uz pitas maizes un pievieno nedaudz majonēzes.

Cieši sarullē rullī.

Es uzreiz nogriezu tukšās malas, tāpēc rullītis izskatīsies patiešām svinīgs.

5. No augšas rullīti iesmērēju ar plānu majonēzes kārtu un no abām pusēm izrotāju ar svaigām dillēm.

6. Virsu pārkaisa ar nedaudz rīvētu sieru.

Sastāvdaļas:

  • lavašs - 1 gab
  • kūpināta vista - 150 gr
  • siers - 80 gr
  • vārītas olas - 2 gab
  • konservēta kukurūza - 4-5 ēd.k.
  • konservēti ananāsi - 3gab
  • majonēze - pēc garšas
  • dilles un siers - dekorēšanai

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt