Vistas filejas nosusiniet papīra dvielī. Ar asu, plānu nazi vairākās vietās vistas filejā izdariet krustveida iegriezumus, lai marināde labāk iesūktos.
Liekat filejas marinādē un atstājiet ledusskapī uz divām stundām.
Iekuriniet un uzkarsējiet grilu, liekat filejas uz restēm un cepat 15 minūtes vai tik ilgi, kamēr sula, kas tek no vistas filejas kļūst caurspīdīga. To var pārbaudīt, iedurot ar zobu bakstāmo kociņu.
Ņemiet zemesriekstu sviestu (ar riekstu gabaliņiem vai bez), pieliekat svaigi izspiestu apelsīnu sulu un sojas mērci, tā lai izveidotos krējuma konsistence. Ja vēlaties, pievienojiet sāli un piparus (asos vai melnos), kā arī dažas pilītes ābolu etiķa.
Ja gadījumā vista paliek pāri, nākamajā dienā varat pagatavot salātus. Sagriežat fileju plānās šķēlītēs, pieliekat tāpat sagrieztu svaigu gurķi, seleriju kātu, avokado un riekstu mērci vai jogurtu.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.