Rabarberus un ābolus nomizot, āboliem izņemt serdes. Visu sagriezt nelielos gabaliņos. Apelsīnu nomizot, izspiest no tā sulu. Ingveru smalki sakapāt.
Rabarberus un ābolus likt katliņā, pievienot ingveru, apelsīnu mizu, pieliet 200 ml ūdens un apelsīnu sulu. Uzlikt katliņam vāku un likt uz uguns. Uzvārīt, samazināt uguni līdz minimumam un karsēt 20 minūtes.
Piebērt cukuru un karsēt, nepārtraukti maisot, kamēr cukurs pilnībā izkusis. Ja nepieciešams, noņemt putas.
Palielināt uguni, vārīt 12 – 15 minūtes, tad liet iepriekš sagatavotās un izkarsētās burkās.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.