Tomāti arābu gaumē
Pamatēdieni

Tomāti arābu gaumē

Sastāvdaļas:

  • Liellopu maltā gaļa 750g
  • Tomāti 2kg
  • Sīpols 1gb
  • Čili pipari 4gb
  • Tomātu pasta 1ēdamkarote
  • Sāls pēc garšas
  • Melnais pipars (samalts) pēc garšas
  • Ķimenes pēc garšas
  • Saulespuķu eļļa pēc garšas
  • Ūdens 1 glāze

Pagatavošana:

1. Vispirms maltai gaļai pievienojiet sarīvētu sīpolu, sāli, melno piparu un ķimenes. Kārtīgi samaisiet.

2. Katrā no tomātiem veiciet 3 iegriezumus, lai rastos kabatiņas, kurās ielikt maltās gaļas masu.

3. Ar malto gaļu pildītos tomātus lieciet ietaukotā cepamā formā. Pa virsu uzlieciet čili.

4. Pēc tam samaisiet tomātu pastu ar glāzi ūdens un uzlejiet virsū tomātiem.

5. Lieciet pildītos tomātus līdz 180C izkarsētā cepeškrāsnī cepties uz pusstundu. Pēc tam palieliniet temperatūru līdz 250C grādiem un turpiniet cept vēl 10 minūtes.

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt