Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!
20.12.2017 05:13
SASTĀVDAĻAS:
Kefīrs – 450ml
Pilngraudu vai auzu milti – 320g
Soda – 1 tējkarote
Kāposti – 400g
Burkāni – 1 – 2gb
Sāls,
garšvielas
, zaļumi – pēc garšas
UZTURVĒRTĪBA:
Kalorijas – 95 kkal
Tauki – 1g
Ogļhidrāti – 17g
Olbaltumvielas – 5g
PAGATAVOŠANA:
Burkānus notīrīt, sarīvēt. Tad apcept kopā ar garšvielām.
Kāpostu smalki sagriezt vai saēvelēt. Pievienot burkāniem, pievienot sāli, un cept līdz gatavībai.
Sodu “dzēst” ar kefīru un atstāt uz desmit minūtēm.
Sajaukt miltus ar kefīru, pievienot sāli, mazliet olīveļļas, visu sajaukt (var izmantot mikseri).
Formas apakšā likt pusi mīklas, tad pildījumu no kāpostiem un burkāniem un noklāt ar otru pusi mīklas.
Cept 40 minūtes 160 grādu temperatūrā.
Zaļumus var pievienot pildījumam vai pārkaisīt jau gatavam pīrāgam.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Ķīnas saldskābā mērce
19.08.2019 10:49
Noderigi
Jūlijas Visockas Vecgada vakara receptes
29.12.2018 20:33
Konditoreja un maize
Pīrādziņi ar kefīru. Maigi kā pūka. To apbrūninātie sāni padarīs jūs traku!
03.01.2019 22:37
Konservējumi
Mazsālīti tomāti ar ķiplokiem, pagatavoti maisiņā. Ēdami jau pēc pāris dienām!
20.06.2019 13:19
Noderigi
Siera mērce makaroniem. Tik tiešām ļoti garšīga!
24.10.2018 20:33
Deserti
Šokolādes desa bez cukura
10.12.2018 13:46
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu