Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Noderigi
Kāpostu pīrāgs: jūsu viduklis būs jums pateicīgs!
20.12.2017 05:13
SASTĀVDAĻAS:
Kefīrs – 450ml
Pilngraudu vai auzu milti – 320g
Soda – 1 tējkarote
Kāposti – 400g
Burkāni – 1 – 2gb
Sāls,
garšvielas
, zaļumi – pēc garšas
UZTURVĒRTĪBA:
Kalorijas – 95 kkal
Tauki – 1g
Ogļhidrāti – 17g
Olbaltumvielas – 5g
PAGATAVOŠANA:
Burkānus notīrīt, sarīvēt. Tad apcept kopā ar garšvielām.
Kāpostu smalki sagriezt vai saēvelēt. Pievienot burkāniem, pievienot sāli, un cept līdz gatavībai.
Sodu “dzēst” ar kefīru un atstāt uz desmit minūtēm.
Sajaukt miltus ar kefīru, pievienot sāli, mazliet olīveļļas, visu sajaukt (var izmantot mikseri).
Formas apakšā likt pusi mīklas, tad pildījumu no kāpostiem un burkāniem un noklāt ar otru pusi mīklas.
Cept 40 minūtes 160 grādu temperatūrā.
Zaļumus var pievienot pildījumam vai pārkaisīt jau gatavam pīrāgam.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Salāti
Salāti ar sieru, lasi un olu
Konditoreja un maize
Gardie speķa pīrādziņi
Noderigi
Etiķa pielietošana ikdienā. Tu būsi pārsteigts, ko var izdarīt ar etiķa palīdzību
Konservējumi
Sliņķu lečo ziemai
Konditoreja un maize
Ļoti ātra kefīra biskvīta kūka - sulīga, gaisīga, viegla!
Konditoreja un maize
Ciparkūkas vai burtu kūkas recepte
Dzērieni
Ļoti veselīgas sulas, kuru pamatā ir bietes
23.01.2020 10:35
Deserti
Šokoholiķi, šī recepte domāta jums! Supergardi, superšokolādīgi! Gatavojiet ar prieku.
23.03.2019 13:15
Pamatēdieni
Kā pagatavot mutē kūstošu liellopa gaļu burgundiešu gaumē
07.02.2019 13:15
Pamatēdieni
Vienkārši sajauciet kartupeļus, sieru un ķiplokus, ielieciet cepeškrāsnī un garša Jūs pārsteigs!
24.03.2019 18:17
Konditoreja un maize
Biezpiena torte bez cepšanas
02.12.2020 10:11
Deserti
Torte bez cepšanas “Sniedziņš”. Deserts pāris minūtēs
16.01.2019 18:18
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu