Sajauciet 3 glāzes miltu, iebiezināto pienu un dzēstu sodu. Mīklai jāsanāk elastīgai.
Sadaliet to 8 vienādās daļās, izveltnējiet pēc pannas diametra un apcepiet tortes plāksnes pa 1 minūtei no katras puses. Tad visas plāksnes ir jāpielīdzina. Apgrieziet lieko, bet to neizmetiet. Tas būs jāsamaļ un jāizmanto apbārstīšanai.
Pārejam pie krēma pagatavošanas. Sajauciet 3 ēd.karotes miltu, pienu, cukuru, olas un vanilīnu. Maisījumu lieciet uz vidējas uguns un maisiet, līdz tas sabiezē.
Pēc tam, kad masa ir sabiezējusi, noņemiet to no uguns un uzreiz pievienojiet sviestu. Kārtīgi samaisiet.
Pārziediet plāksnes ar siltu krēmu un apbārstiet ar samaltām drupačām. Lai torte ievilktos, atstājiet to istabas temperatūrā ne mazāk par stundu.