Sīpolus apcep sviestā un eļļā gaiši zeltainus. Gaļu apcep no visām pusēm vienādi brūnu (gaļai jābūt sausai, kad to liek uz pannas). Pievieno 2 tējkarotes sāls, tomātus un to sulu. Kad tomāti uzvārās, traukam uzliek vāku un sautē uz ļoti lēnas uguns, līdz gaļa mīksta. Ja teļš bijis ļoti jauns, gaļa sautējas apmēram 1 stundu. Parasti gan jārēķinās ar 1 1/2 stundām. Nebūs nekāda nelaime, ja sautējums uz uguns atradīsies ilgāk. Pupiņas (ja ņem saldētas pupiņas, tad 600 g) sautējumam pievieno, kad gaļa jau gandrīz gatava. Svaigām pupiņām vajag 15, saldētām - 5 minūtes, lai tās kļūtu mīkstas. Ja nepieciešams, pieber vēl sāli.