Zivju zupa
Zupas

Zivju zupa

SASTĀVDAĻAS:

  • Lasis – 300 g
  • Menca – 300 g
  • Bulgurs – 50 g
  • Puravs – 100 g
  • Bešamela mērce – 100 g
  • Ūdens – 2 litri
  • Pētersīļi – 100 g
  • Burkāni – 100 g
  • Sīpoli – 100 g
  • Saldie pipari – 10 – 15 g

PAGATAVOŠANA:

  • Sagriezt puravu, likt verdošā ūdenī. Pievienot biezeni no saldajiem pipariem (saldo piparu samalt gaļas mašīnā un no iegūtās masas iztvaicēt šķidrumu, līdz iegūstat krējumveida masu).
  • Piebērt bulguru. Pielikt sāli, piparus pēc garšas. Pielikt bešamela mērci. Samaisīt.
  • Pielikt gabaliņos sagrieztu laša un mencas fileju. Vārīt apmēram desmit minūtes. Gatavajā zupā piebērt sasmalcinātus zaļumus.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt