“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!
Noderigi

“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!

Noteikti izmēģini! Īsta vitamīnu bumba!

SASTĀVDAĻAS:

  • Tomāti – 4 kg
  • Saldie pipari – 1,5 kg
  • Asie pipari – 3 gab.
  • Ķiploks – 200 gr.
  • 9% etiķis – 200 ml
  • Sāls – 2 ēdamkarotes

PAGATAVOŠANA:

  • Tomātus un saldos piparus nomazgājam un nosusinām.
  • Saldos piparus un asos piparus attīrām no kātiņiem, sēklas atstājam.
  • Ķiploku notīrām.
  • Visu samaļam gaļas mašīnā, pielejam etiķi, pieliekam sāli.
  • Visu rūpīgi samaisām un atstājam uz stundu mierā.
  • Pēc stundas vēlreiz samaisām un liekam tīrās, sausās burkās.
  • Adžiku glabājam vēsā vietā.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt