Mājās gatavotas tortiljas
Brokastis
Uzkodas

Mājās gatavotas tortiljas

Garda maltīte uz ātru roku!

SASTĀVDAĻAS:

  • 500g vistas filejas
  • Tortiljas pamatnes
  • Sāls, pipari, vistas gaļas garšviela
  • Gvakamoles jeb avokado mērce
  • Pildījums pēc izvēles : tomāti, gurķi, paprika, salāti

PAGATAVOŠANA:

  • Sasmalcina salātus, tomātus gurķus un papriku.
  • Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu.
  • Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ).
  • Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ).
  • Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas.
  • Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.

Labu apetīti!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt