Sagriež ( nelielos gabaliņos ) un apcep vistas fileju, klāt pievienojot sāli, piparus un vistas gaļas garšvielu.
Uzkarsē tortiljas pamatni uz pannas, mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī ( laiks norādīts uz iepakojuma ).
Uz sakarsētās tortiljas pamatnes plānā kārtā uzziež gvakamoles jeb avokādo mērci, malas atstājot brīvas, saber sasmalcinātos salātus, tomātus, gurķus un papriku ( jārīkojas ātri, lai pamatne neatdzistu ).
Kad pievienotas sastāvdaļas, pārloka pildījumam pāri apakšējo malu, pēc tam pārloka sānu malas.
Noslēgumā tortiljas ieteicams ietīt folijā un vēlreiz visas kopā uzkarsēt cepeškrāsnī.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.