Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Šodien vīramāte pārsteidza mani ar saviem “slinkajiem baložiem”. Nu ļoti garšīgi!
26.11.2018 12:57
SASTĀVDAĻAS:
300 g kāpostu
500 g maltās gaļas
100 g rīsu
1 ola
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
Rīsus vārām līdz pusgatavībai, kāpostus smalki saēvelējam.
Sajaucam atdzisušos rīsus,
malto gaļu
,
sāli
, piparus un olu. Visu rūpīgi jaucam kopā.
Formējam kotletītes.
Gatavot šīs kotletītes var divos veidos – apcept un sutināt zem vāka tomātu – krējuma mērcē.
Vai liekam formā, pamīšus ar kāpostiem un cepam cepeškrāsnī bez mērces, tad pārlejam ar mērci un cepam vēl 20 minūtes.
Mērcei – sajaucam 3 – 4 ēdamkarotes skābā krējuma, 0,5 glāzes ūdens un 2 ēdamkarotes tomātu mērces.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Zupas
Sātīgā vistu sirsniņu zupa
06.06.2019 12:48
Konservējumi
Visaromātiskākais un garšīgākais ievārījums no veselām zemenēm
08.06.2019 18:11
Konditoreja un maize
Gardā svētku rudzu rulete
21.11.2019 14:05
Pamatēdieni
Vistas bumbiņas krējuma mērcē
15.10.2019 13:22
Konservējumi
Ābolu biezenis ar iebiezināto pienu
25.10.2018 13:01
Pamatēdieni
Šašliks, kas būs bezgala gards un sulīgs
23.05.2019 22:05
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu