Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Šodien vīramāte pārsteidza mani ar saviem “slinkajiem baložiem”. Nu ļoti garšīgi!
26.11.2018 12:57
SASTĀVDAĻAS:
300 g kāpostu
500 g maltās gaļas
100 g rīsu
1 ola
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
Rīsus vārām līdz pusgatavībai, kāpostus smalki saēvelējam.
Sajaucam atdzisušos rīsus,
malto gaļu
,
sāli
, piparus un olu. Visu rūpīgi jaucam kopā.
Formējam kotletītes.
Gatavot šīs kotletītes var divos veidos – apcept un sutināt zem vāka tomātu – krējuma mērcē.
Vai liekam formā, pamīšus ar kāpostiem un cepam cepeškrāsnī bez mērces, tad pārlejam ar mērci un cepam vēl 20 minūtes.
Mērcei – sajaucam 3 – 4 ēdamkarotes skābā krējuma, 0,5 glāzes ūdens un 2 ēdamkarotes tomātu mērces.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Pamatēdieni
Prosas putra ar ķirbi
25.02.2020 13:49
Konditoreja un maize
Šokolādes torte bez miltiem ar bezē un riekstiem
11.04.2019 13:16
Konditoreja un maize
Ābolu drupaču kūka
04.09.2019 13:11
Deserti
Ātrais ābolu deserts
31.08.2019 13:17
Uzkodas
Cienīgi čipsu aizstājēji: kraukšķīgi un barojoši
27.01.2019 21:22
Konservējumi
Kabači korejiešu gaumē
05.08.2019 17:22
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu