Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Šodien vīramāte pārsteidza mani ar saviem “slinkajiem baložiem”. Nu ļoti garšīgi!
26.11.2018 12:57
SASTĀVDAĻAS:
300 g kāpostu
500 g maltās gaļas
100 g rīsu
1 ola
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
Rīsus vārām līdz pusgatavībai, kāpostus smalki saēvelējam.
Sajaucam atdzisušos rīsus,
malto gaļu
,
sāli
, piparus un olu. Visu rūpīgi jaucam kopā.
Formējam kotletītes.
Gatavot šīs kotletītes var divos veidos – apcept un sutināt zem vāka tomātu – krējuma mērcē.
Vai liekam formā, pamīšus ar kāpostiem un cepam cepeškrāsnī bez mērces, tad pārlejam ar mērci un cepam vēl 20 minūtes.
Mērcei – sajaucam 3 – 4 ēdamkarotes skābā krējuma, 0,5 glāzes ūdens un 2 ēdamkarotes tomātu mērces.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konservējumi
Tomāti… noslēpumainajā marinādē!
05.04.2019 13:16
Zupas
Aukstā biešu zupa ar jogurtu un olīvām
07.08.2019 15:27
Uzkodas
Lieliska uzkoda. Siera-ķiploka bumbiņas
23.12.2019 14:30
Pamatēdieni
Grilētas liellopa ribiņas ar sīpoliem un saldajiem pipariem
05.10.2019 21:28
Zupas
Zupa ar siera bumbiņām Otrā dienā no zupas vairs nepaliek nekā – lai gan sātīga, tā ir ļoti viegla
14.03.2019 11:03
Pamatēdieni
Makaroni ar gaļu un tomātu mērci
23.09.2021 22:07
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu