Sākums
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Pamatēdieni
Šodien vīramāte pārsteidza mani ar saviem “slinkajiem baložiem”. Nu ļoti garšīgi!
26.11.2018 12:57
SASTĀVDAĻAS:
300 g kāpostu
500 g maltās gaļas
100 g rīsu
1 ola
sāls
pipari
PAGATAVOŠANA:
Rīsus vārām līdz pusgatavībai, kāpostus smalki saēvelējam.
Sajaucam atdzisušos rīsus,
malto gaļu
,
sāli
, piparus un olu. Visu rūpīgi jaucam kopā.
Formējam kotletītes.
Gatavot šīs kotletītes var divos veidos – apcept un sutināt zem vāka tomātu – krējuma mērcē.
Vai liekam formā, pamīšus ar kāpostiem un cepam cepeškrāsnī bez mērces, tad pārlejam ar mērci un cepam vēl 20 minūtes.
Mērcei – sajaucam 3 – 4 ēdamkarotes skābā krējuma, 0,5 glāzes ūdens un 2 ēdamkarotes tomātu mērces.
LAI LABI GARŠO!
Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!
Citi apskatīja arī šo
Meklēt
Pievienojies sekotājiem
Ēdamkopā.lv
Populārākās receptes
Konditoreja un maize
Biezpiena-saldkrējuma torte
03.05.2020 16:17
Deserti
4 olas, 200 g biezpiena un 120 g cukura – vismaigākajai tortei pasaulē! Neticami viegls un gards deserts!
15.05.2019 18:10
Noderigi
“Aukstā” adžika bez vārīšanas – ļoti svaigi un garšīgi!
22.10.2018 12:40
Deserti
Rīsu pudiņš ar biezpienu un āboliem
22.10.2017 09:04
Deserti
Apbrīnojami garšīgs saldējums no hurmas
01.11.2017 22:56
Uzkodas
Desmit lieliskas uzkodas tikai no trīs sastāvdaļām
25.02.2019 18:11
Brokastis
Uzkodas
Salāti
Zupas
Pamatēdieni
Deserti
Konditoreja un maize
Konservējumi
Dzērieni
Noderigi
Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.
Piekrītu