Kabaču sacepums ar malto gaļu un krējumu
Pamatēdieni

Kabaču sacepums ar malto gaļu un krējumu

Kabaču sacepums ar malto gaļu un krējumu. Uz 100 gramiem – 71.27 kkal, olbaltumvielas - 4.1, tauki – 4.26, ogļhidrāti – 3.94 grami.

SASTĀVDAĻAS:

  • Jaunie kabacīši – 3 gabali
  • Maltā gaļa – 500 grami
  • Tomāti – 450 grami
  • Sīpols – 1 gab
  • Cietais siers – 200 grami
  • Skābais krējums – 200 grami
  • Tomātu pasta – 2 ēdamkarotes
  • Olas – 2 gab
  • Sāls pēc garšas
  • Melni maltie pipari – pēc garšas
  • Olīveļļa – 20 ml

PAGATAVOŠANA:

  • Sīpolu apcept olīveļļā, pielikt malto gaļu, tomātu biezeni un cept, līdz gaļa gatava.
  • Kabačus sarīvēt uz rupjās rīves, nospiest lieko šķidrumu.
  • Olas sakult kopā ar skābo krējumu.
  • Cepamajā traukā ieklāt cepampapīru, tad likt sastāvdaļas: pirmajā kārtā apcepto malto gaļu, tad kabačus, uzliet olu krējuma maisījumu, ripās sagrieztus tomātus, uzbērt rīvētu cieto sieru.
  • Cept 180 grādos 30 minūtes.

LAI LABI GARŠO!

Patika šis raksts? Iesaki to arī draugiem!

Citi apskatīja arī šo

Pievienjies mūsu sekotājiem
Aizvērt