Torte ir viegli pagatavojama un būs aktuāla visos gadalaikos, īpaši vasarā.
To var pagatavot laicīgi un turēt ledusskapī.
Pagatavot šokolādes pamatni tortei. Cepumus sasmalcināt, pievienot šokolādes pastu, samaisīt kopā.
Masu likt dziļā formā (tādā, kuru var likt saldētavā), izlīdzināt, izveidot nelielas maliņas.
Formu likt ledusskapī, lai masa sastingst.
Saldējumu sagriezt kubiņos, lai tas mazliet atkustu.
Ananasu sagriezt kubiņos. Samaisīt ar saldējumu.
Saldējumu likt pa virsu cepumu pamatnei, pārklāt ar pārtikas plēvi un likt saldētavā.
Kad torti paredzēts pasniegt, izņemt to no saldētavas, formu uz dažām sekundēm iegremdēt karstā ūdenī, lai to vieglāk izlikt uz šķīvja.
Ūdens peldē izkausēt piena šokolādi, pārliet tortei. Pārbērt kokosriekstu skaidiņas un svaigas ogas. Pasniegt uzreiz.