Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Baltumus puto un kad sāk veidoties stingrākas putas, tad lēnām pievieno cukuru. Turpinot putot, pa vienam lēnām pievieno olu dzeltenumus un kausēto sviestu. Kad masa ir viendabīga, putošanu pārtrauc. Cilājošām un vieglām kustībām olu masā lēni iejauc miltus un cepamo pulveri. Pilda ar cepamo papīru izklātā veidnē (25x35cm). Virsū ber sagrieztus zemeņu un rabarberu gabaliņus. Nedaudz piespiež. Cep 180 grādos aptuveni 45-50 minūtes. Rauša gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru. Bauda nesteidzoties!
cepam.lv/2018/06/19/gaisigais-rabarberu-un-zemenu-rausis/" rel="nofollow" target="blank">cepam.lv