Sasmalcina dateles. Samaļ riekstus un pievieno tos datelēm. Iegūto masu izlīdzina kūkas veidnē ar noņemamām malām.
15 g želatīna pārlej ar pāris karotēm auksta ūdens, un uzbriedina.
Sablenderē zemenes ar medu. Iegūtu masu sadala divās daļās. Pusei masas pievieno karstā ūdens peldē izkausētu želatīnu. Lej masu uz kūkas pamatnes un liek ledusskapī uz 1 stundu.
Pusi no atlikušā želatīna pārlej ar pāris karotēm auksta ūdens, uzbriedina.
Krēmsieram pievieno bezpiedevu jogurtu un stēviju. Pievieno un iemaisa karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu. Lej krēma masu virs zemeņu masas kārtas un liek ledusskapī uz 1 stundu.
Pēc stundas uzbriedina un karstā ūdens peldē izkausē atlikušo želatīnu, iemaisa atlikušajā zemeņu masā. Lej zemeņu masu virs krēma masas un liek ledusskapī vēl uz pāris stundām.
Informējam, ka portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.